Facebook ndryshon - Perseri

Facebook sot ka prezantuar pamjen e re qe do te kete rrjeti social blu. Ai paraqitet me nje koncpet tjeter duke ndare informacionet ne mure. Mbase te themi nje sy mund ta ket patur nga Google Plus, pasi ideja eshte shume e ngjashme.

Ja disa pamje

ja dhe nje video:

[video=youtube_share;YaQQHYQHnMk]https://youtu.be/YaQQHYQHnMk[/video]

po me pelqen kjo pamja e re (y)

edit: Ja edhe 1 video se si duket dizajni i ri! (E demonstruar)

https://www.theverge.com/2013/3/7/4075548/facebook-redesigns-news-feed-with-multiple-feeds#ooid=psdzEwYTr-8ftE4hSgOCLbBQr0HuxURZ

Ta provojm njeher dhe pastaj te themi ben a sben

si aktivizohet apo do behet m update nga fb ?

Akoma s’eshte aktivizuar per te gjithe!

Thash pse nuk me eshte nderruar pamja e fb :stuck_out_tongue: