Facebook shton opsionin "edito komentet"

Tani ne Facebook mund t`i editojme gabimet e bera neper komentet qe leme apo te plotesojme ndonje gje. Funksioni nuk vlene per Statuset ne Facebook.

Kush ben nje koment ne nje post ne Facebook, tani mund ta editoje ate menjehere. Funksioni duhet te ndihmoje ne permiresimin e gabimeve ne shkrim. Qe nje postim ne Facebook mos ta humbe kuptimin e vet, Facebook e ruan ate ne Historikun e komenteve dhe ju mund ta editoni perseri nepermjet lidhjes “Edit”. Deri tani perdoruesit mundeshin vetem t`i fshijne komentet e bera gabim, dhe ato brenda nje kohe te shkurte! Opsionin e editimit mund ta gjeni nepermjet nje simbolit te lapsit. Kjo dallohet ne anen e djathte te nje komenti tuajin, kur te vendosni mausin mbi komentin e bere.

Super kjo… se per nje ndryshim te vogel eshte dashur ta fshijm krejt komentin.

Me ne fund e shtuan edhe kete gje :slight_smile: