Facebook "urdhëron" përdoruesit të instalojnë aplikacionin Messenger

Ne Prill te ketij viti, Facebook kishte lajmeruar se do t’i zhvendose mesazhet nga aplikacioni i vet amë per Smartphone, duke i japur me shume mundesi atij Messenger. Tani kompania eshte duke u terhequr vemendjen perseri perdorueseve se duhet ta instalojne aplikacionin Messenger (falas ne App Store dhe Google Play) nese duan te vazhdojne te komunikojne me miqt e tyre nga celulari. Nese ju nuk e keni instaluar akoma aplikacionin, ka shume gjasa te shihni nje notifikim per ta bere kete. Perdoruesit e Desktop-it nuk kane nevoje te brengosen, ngaqe chati do te qendroje ne faqe siç eshte.

Po normale, i jemi ushtruar Facebook per gjithe keto gjera, se na u prish puna se na urdheroj te instalojme Messenger :stuck_out_tongue: