Facebook vs Google+

Kush perdor Facebook dhe kush perdor google+ apo te 2-ja bashke?

Jam shkruajtur tek te 2 rrjetet dhe nuk i vizitoj thuajse fare :smiley:

Jam shkruajtur tek te 2 rrjetet dhe nuk i vizitoj thuajse fare

te njejten gje dhe un , sme terrheqin fare

i perdor te 2-ja, por me shum Facebook :slight_smile:

Facebook :roll:

Google i fut kot hundet! Do te krijoj “monopol” kudo! Por ben mire te mbaj sistemin e reklamave dhe te kerkimit!

I perdor sipas “punes”!