[Falas] Licensa per Bitdefender Internet Security 2013

Pershendetje!

Jane disa licensa ne dispozicion per Antivirusin Bitdefender Internet Security 2013 te vlefshme 1 vit dhe legale kuptohet dhe qe po kam deshire t’i ndaj me juve! Pra kush eshte i interesuar, le te shkruaj ketu dhe licensa do t’i dergohet me MP (Mesazh privat).

Vini re: Licensat do te skadojne brenda 30 diteve qe do te thote te shpejtoni kush ka deshire ta marre te veten!

Falemnderit iceman për ofertën,bën 1 për mua?

u dergua ne MP!

Kane mbetur edhe 4 licensa!

Falemnderit!

Edhe nje per mua, nqs ka mbetur edhe nje.
Faleminderit

u dergua ne MP gjithashtu!

3 licensa kane mbetur & nuk jam i sigurt nese jane akoma te vlefshme!