[FALAS] Liçensa per BitDefender Internet Security 2016

Licensa ka afat 9 Muaj dhe eshte 100% LEGALE!!

WJUXDUC

Programin mund ta shkarkoni [b]ketu[/b]

Faleminderit,i thojn 9 muaj jo pak,kursim gjenial me nje nga antiviruset me te mire ne qarkullim per mos te them me i miri :slight_smile:

pajtohem me ty Kliton, nje nder me te miret eshte BitDefender! Une personalisht e kam KIS (e kisha blere licensen per 3 vite) dhe kam edhe disa dite kohe. Kur te mbaroje ky, besoj se do te kaloj ne BitDefender.

Antivirus i mirë.Do shërbejë mjaf.Ju falenderoj.