Faqe Interneti te Univesiteteve te Huaj neper Bote

ROME-Itali
https://web.uniroma2.it/

https://www.uniroma1.it/

Milano-Itali
Università degli Studi di Milano
https://www.unimi.it/

Università degli Studi di Milano - Bicocca
https://www.unimib.it/

Università Bocconi
https://www.uni-bocconi.it/

Universiteti ku studjoj une:
https://www.panteion.gr
Universitet Shkencash Sociale dhe Politike

Firenze-Itali
ku studioj un https://www.unifi.it

kurse siti i facultetit te economis
https://www.cce.unifi.it
:smiley:

Suksese eris:

Juridiku ne Firenze
https://www.giuris.unifi.it/

Mjekesia ne Firenze
https://www.med.unifi.it/

Inxhinieria ne Firenze
https://www.ing.unifi.it/

https://www.unipv.it

ketej gjendem un

https://www.ing.unibs.it

sito di ingegneria di Brescia

per ne Angli eshte https://www.ucas.com/ ketu behet aplikimi edhe ka informacione per universitet

dhe https://www.thecompleteuniversityguide.co.uk/