Fedora Core 6 Zod Shkarko

Fedora eshte sistem operativ i cili eshte falas, dhe ju mundeson nje oferte me kombinimet me stabile dhe me softwer te jashtezakonshem dhe kompatibil per nje desktop kompjuter.

Mund ta shkarkoni nga:

–per makinat x86----
DVD: https://mirrors.kernel.org/fedora/cor…6-i386-DVD.iso
5-CD: https://mirrors.kernel.org/fedora/core/6/i386/iso
Mirrow: https://download.fedora.redhat.com/pu…ore/6/i386/iso

-----ketu per ato ppc dhe adm 64—

https://mirrors.kernel.org/fedora/core/6/

he pra, shume mire

ato ppc cfare jane

PowerPC (ppc) eshte nje arkitekture RISC microprocesor krijuar me 1991 nga Apple–IBM–Motorola , e njohur si AIM.

procesoret qe perdorin kompiutrat MAC,

tani ata kane dhe procesor intel duo