Fëmija i parë, i preferuari i prindërve

Keni menduar ndonjëherë se prindërit duan më shumë se ju motrën apo vëllain e madh? Nëse po, ka shumë mundësi të keni pasur të drejtë.

Një studim amerikan ka dalë në përfundimin se midis dy apo më shumë fëmijëve prindërit duan më shumë të madhin.

Sipas studimit, fëmija i parë ka më shumë cilësi se i dyti: më shumë inteligjencë dhe një fizik shumë të fortë.

70% e baballarëve dhe 60% e nënave e duan më shumë fëmijën e parë.

Un nuk e besoj kete

ne fakt aty thot 60 % e prinderve majdi…jo te ter
megjithate , ne pergjithesi prindrit duan , apo pergedhelin me sakt , me te voglin…jo me te madhin !

Edhe une mendoj si labja…te pakten ne shqiperi me i perkedheluri eshte i vogli
Une per vete jam i madhi :wink:

jam dakort me ty… keshtu mendoj edhe une persa i perket ne shqiperi me i perkedheluri eshte i vogli se edhe une jam e madhja ne familjen time:mendoj:

mendoj se dhe ne Kosove i vogli eshte me i perkedheluri