Femra gjigande!!!

kesaj i thone te jetosh kot :smiley:

Cf jan keto keshtu! Jo vetem krevatin e duan me porosi, por te gjitha dyert e shtepise! Mos te flasim per rrobat

O zot c’heqin burrat e ketyre, edhe dajak mendoj se han kur bejne ndonje gabim, mire qe nuk jane te gjitha femrat keshtu thuj

Me cfare jane ushqyer keto mo vella?

nuk thua qe dhe burrin e duan me porosi !! ;p

weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee katastrofffffffffffffffffff

Ca qenkan keto ore