Femrat më të lumtura se meshkujt

Në bazë të disa studimeve theksohet se femrat janë më të lumtura se meshkujt. Indikatorët tregojnë se lumturia tek femrat nuk është në një shkallë më të madhe se meshkujt, ajo tregon kohë prej 15 minuta gjatë gjithë ditës, femrat mund të jenë më të lumtura se meshkujt.

Së bashku meshkujve edhe femrave u pëlqen që të shikojnë TV dhe të merren me hobit e tyre, por meshkujt kanë më shumë emocione negative gjatë ditës sesa femrat.

Në krahasim me femrat, meshkujt kanë më pak kënaqësi për jetën e tyre, 10 minuta në çdo ditë. Gjithashtu ata kanë 6 minuta më shumë emocione negative. Së bashku meshkujt edhe femrat përjetojnë kënaqësi gjatë kohës së pushimit dhe gjatë kohës kur ata janë duke lozur me fëmijët e tyre, por femrat i bëjnë më shpesh gjërat që ato pëlqejnë. Për më tepër femrat ndjejnë më shumë kënaqësi për punët që bëjnë gjatë kohës së lirë.

Një ndër gjërat, të cilat janë jo të kënaqshme për femrat janë bërja e punëve të shtëpisë. Punët e shtëpisë çdo ditë marrin 90 minuta në ditë. Meshkujt shpenzojnë ,mesatarisht 50 minuta punë të përditshme çdo ditë. Meshkujt gjithashtu nuk kanë kohë të mirë gjatë punës së tyre dhe komunikimit me njerëz të tjerë.

Ato janë të lumtura, nëse i pyetni se çfarë satisfaksioni është të jesh e lumtur me jetën tuaj, atëherë mund të themi se dallimi qëndron se meshkujt janë më pak të socializuar se femrat. Ata gjithashtu shpenzojnë më pak kohë me familjen dhe miqtë dhe atyre më shumë u pëlqen që të jenë të vetmuar. Ndërsa femrat shpenzojnë shumë kohë duke dalë me të gjithë.

Femrat e largojnë stresin e tyre duke u takuar me shoqëri, si një participues në sugjerimet e tyre. Ndërsa burrat mendojnë se gjëja më e mirë dhe që i bën ata të lumtur është që të dalin jashtë me shoqëri dhe të bëjnë seks.

Sigurisht qe jane me te lumtura…se e gjejne lumturin edhe nje gjera te vogla…psh nje parfum…:D…nje pal kepuc…:D…e nje kafe te ngrohte me mikeshat…

Meshkujt jane ndryshe…kur shohin se ka rene guxheti…varin turinjte…merziten e shperthejne inatin kuturu…nuk i kenaq kurrsesi nje pal kepuc…hahahahaha perkundrazi…me nje pal kepuc shkojne dy vite rresht

qa ke kjo guxheti? mos eshte buxheti? moj rrushe rrapatushe:p

Eshte interesant se femrat knaqe me pak gjera po dhe jan shum sentimentale , krejt nje gje e vogel ndodhe dhe i ben te merziten , meshkuj duan lek-futboll -femra krejt tjera per ta jan ok

hahahahhahahha gafa jemi e njerez bejme :P…ndodhe moj rrushe ndodhe…