Femrat nxiten seksualisht nga femrat tjera

Më shumë se gjysma e femrave nxiten seksualisht nga femrat tjera, thuhet në një studim të ri.Sipas hulumtimeve të fundit, është normale që femrat të jetë kurioze ndaj seksit të njëjtë dhe kureshtja me kalimin e viteve bëhet më e theksuar.

Hulumtuesit e Universitetit Boise State kanë intervistuar 484 femra. 60 për qind e tyre deklaruan se tërhiqen nga femrat tjera, 45 për qind pranuan se kishin puthur tashmë një femër tjetër, ndërsa gjysma e të intervistuarave fantazojnë intimitetin me seksin e njëjtë.

Femrat jo rrallë herë përjetojnë ndjenja intensive nga miqësia e vërtetë me shoqet e tyre. Arsyet duhet gjetur në mënyrën se si marrëdhënia e tyre funksionon.

Si shoqe, femrat kalojnë mjaft kohë së bashku, tregojnë detajet më intime të jetës private, ndajnë të mirat dhe të këqijat dhe padyshim mbështesin njëra-tjetrën. Për këtë shkak thuhet se miqësia e femrave nuk dallon nga marrëdhënia romantike.

“Femrat emocionalisht afrohen. Kjo krijon mundësi për zhvillimin e intimitetit dhe ndjenjave romantike”, tha Elizabeth Morgan, njëra nga profesoreshat që udhëhoqi studimin.

pothuajse shumica e njerzve jane racist me gay-te, sidomos ne shqiptaret.

po te pyesesh femrat “ne qofte se te tradheton i dashuri me ke do te doje te te tradhetonte , me femer apo me mashkull?” pergjigjja eshte me mashkull (ne pergjithesi)
kurse ne pyetjen drejtuar meshkujve “ne qofte se te tradheton e dashura me ke do te doje te te tradhetonte , me femer apo me mashkull?” pergjigjja eshte me FEMER (100%)

lol UDEK asht sic e the ti eshte :stuck_out_tongue: haha :stuck_out_tongue:

:muk::muk::muk: