Fik kompjuterin me nje SMS

Mund ta fikesh kompjuterin tend kudo neper bote,thjesht me nje sms dhe nje Microsoft Outlook ose Mozilla Thunderbird te instaluar ne kompjuter.Shikoni videon me poshte si realizohet.

//youtu.be/KUw_9qbNj_E

Gje e bukur qeka,por se di funksionon ne Windows 7 apo jo,me nevojitet shume nje menyr si kjo.

duhet te funksionoj besoj por ti provoje njeher ka cik si shum procedura por eshte gje e bukur …

varet na ta lejon operatori dergimin e sms ne ate numer. Mbase jane vetem per disa shtete.

Jam shume i interesuar per kete truk .POR UNE MUND TA FIK VETEM ME EMAIL. NQS JU DINI NDONJË MENYR ME FIK ME CELL JU LUTEM MA TREGONI!