Filma të Huaj dhe Titra në Shqip

Kategoria me Filma të Huaj dhe Titra në Shqip.

Titrat ne shqip mundësohen nga Titrashqip.net

NINJA ASSASSIN (2009)


Lloji i filmit
Action, Crime, Drama, Thriller
Premiera
25 Nentor 2009
Premiera ne ANW
15-2-2010
Regjizori
James McTeigue
Skenari
Matthew Sand, J. Michael Straczynski
Aktoret
Rain, Naomie Harris, Ben Miles, Sung Kang, Randall Duk Kim,
Jonathan Chan-Pensley, Yuki Iwamoto, Ill-Young Kim, Stephen Marcus, Linh Dan Pham,
Adriana Altaras, Sho Kosugi, Kylie Goldstein, Yoon Sungwoong

Pershtatshmeria e filmit

I pershtatshem vetem per te rriturit

Qështja
Raizo është njëri nga vrasësit më të mëdhenj në botë.Banda Ozunu,një shoqëri sekrete e cila është e panjohur nga të gjithë, megjithese qënja e saj quhet legjendë,e kishte mbledhur nga rrugët që kur ishte fëmijë dhe e kishte stërvitur që të bëhej vrasës i pamëshirshëm. Por vrasjet e pamëshirshme që bëheshin dhe pikërisht vrasja e Kirioks e bëjnë atë…


Përkthimi nga:
b
[CoLd FiRe™] [/b]

//youtu.be/2vBPUGZvBrs
https://rapidshare.com/files/356359958/Ninja-DiAMOND-Titrashqip.part1.rar
https://rapidshare.com/files/356356663/Ninja-DiAMOND-Titrashqip.part2.rar
https://rapidshare.com/files/356370524/Ninja-DiAMOND-Titrashqip.part3.rar
https://rapidshare.com/files/356371221/Ninja-DiAMOND-Titrashqip.part4.rar
https://rapidshare.com/files/356377939/Ninja-DiAMOND-Titrashqip.part5.rar
https://rapidshare.com/files/356382515/Ninja-DiAMOND-Titrashqip.part6.rar
https://rapidshare.com/files/356385930/Ninja-DiAMOND-Titrashqip.part7.rar
https://rapidshare.com/files/356384705/Ninja-DiAMOND-Titrashqip.part8.rar


Multiupload:

https://www.multiupload.com/2XUMUHRGLR
https://www.multiupload.com/GFQCEDQWPX
https://www.multiupload.com/TLG00UN132
https://www.multiupload.com/Y704K9SWVH
https://www.multiupload.com/Z0JK3LKTYR
https://www.multiupload.com/K96S63Q95F
https://www.multiupload.com/W2SKG0IFO6
https://www.multiupload.com/1931A8L93H


Password:

titrashqip

Faleminderit CoLd FiRe! dhe bravo per perkthimin

faleminderit , ke ber nje pun te mir

AGORA


Lloji i filmit
Aventurë Epike
Premiera zyrtare
09/10/09
Regjizori
Alejandro Abenabar
Skenari
Alejandro Abenabar,Mateo Hil
Aktoret
Rachel VAIS, Oskar Is-hakun, Max Minghella, Rupert Evans
Pershtatshmeria e filmit

I pershtatshem per moshen mbi 12 vjeq

Qeshtja
Historia na dergon ne Egjiptin e lashte kur ishte nen perandorine Romake, ne shekullin e 4"t te eres tone., ku astrologo-filozofja e Aleksandrise Ypatia,lufton qe te shpetoje diturite e mbedhura per shume vjet.Pakicat e Krishterta kane mbuluar rruget e Aleksandrise ne dhune, si rrjelloje do te filloje lufta civile…


CoLd FiRe™

//youtu.be/RbuEhwselE0


https://rapidshare.com/files/353683770/Agora_-_Titra_Shqip.part01.rar
https://rapidshare.com/files/353682769/Agora_-_Titra_Shqip.part02.rar
https://rapidshare.com/files/353694715/Agora_-_Titra_Shqip.part03.rar
https://rapidshare.com/files/353698905/Agora_-_Titra_Shqip.part04.rar
https://rapidshare.com/files/353707844/Agora_-_Titra_Shqip.part05.rar
https://rapidshare.com/files/353711824/Agora_-_Titra_Shqip.part06.rar
https://rapidshare.com/files/353726029/Agora_-_Titra_Shqip.part07.rar
https://rapidshare.com/files/353725441/Agora_-_Titra_Shqip.part08.rar
https://rapidshare.com/files/353734762/Agora_-_Titra_Shqip.part09.rar
https://rapidshare.com/files/353741265/Agora_-_Titra_Shqip.part10.rar
https://rapidshare.com/files/353739620/Agora_-_Titra_Shqip.part11.rar

Multiupload:

https://www.multiupload.com/YIHUW6A1OY
https://www.multiupload.com/NCH9PLPO96
https://www.multiupload.com/7Z5BU6EY24
https://www.multiupload.com/TOV3JB60AS
https://www.multiupload.com/R2XD6TDDUI
https://www.multiupload.com/MRUFAW02JQ
https://www.multiupload.com/EQ5FKFHK81
https://www.multiupload.com/RDOH9FADQM
https://www.multiupload.com/PVCD8LY2XG
https://www.multiupload.com/NTHOCK1GI0
https://www.multiupload.com/48LXGN7588

PASSWORD:titrashqip

Sherlock Holmes 2009


[b]Lloji i filmit
Action, Peripeci, Crime, drame, Mister, Thriler
Premiera
25 Dhjetor 2009
Regjizori
Guy Ritchie
Skenari
Michael Robert Johnson, Anthony Peckham
Aktoret
Robert Downey Jr., Jude Law, Rachel McAdams, Mark Strong, Eddie Marsan, Geraldine James, Kelly Reilly, James Fox, Robert Maillet, William Houston, Hans Matheson, William Hope, Clive Russell, Oran Gurel, David Garrick

Perktheu: CoLd FiRe™[/b]

//youtu.be/Cv883wfeTtw

Rapidshare:

https://rapidshare.com/files/350005128/Sherlok_Holms_2009_SCR_-_Titrashqip.part01.rar
https://rapidshare.com/files/350005145/Sherlok_Holms_2009_SCR_-_Titrashqip.part02.rar
https://rapidshare.com/files/350018475/Sherlok_Holms_2009_SCR_-_Titrashqip.part03.rar
https://rapidshare.com/files/350018536/Sherlok_Holms_2009_SCR_-_Titrashqip.part04.rar
https://rapidshare.com/files/350032447/Sherlok_Holms_2009_SCR_-_Titrashqip.part05.rar
https://rapidshare.com/files/350033840/Sherlok_Holms_2009_SCR_-_Titrashqip.part06.rar
https://rapidshare.com/files/350044908/Sherlok_Holms_2009_SCR_-_Titrashqip.part07.rar
https://rapidshare.com/files/350045057/Sherlok_Holms_2009_SCR_-_Titrashqip.part08.rar
https://rapidshare.com/files/350061889/Sherlok_Holms_2009_SCR_-_Titrashqip.part09.rar
https://rapidshare.com/files/350059897/Sherlok_Holms_2009_SCR_-_Titrashqip.part10.rar
https://rapidshare.com/files/350075014/Sherlok_Holms_2009_SCR_-_Titrashqip.part11.rar
https://rapidshare.com/files/350073955/Sherlok_Holms_2009_SCR_-_Titrashqip.part12.rar
https://rapidshare.com/files/350095295/Sherlok_Holms_2009_SCR_-_Titrashqip.part13.rar
https://rapidshare.com/files/350097873/Sherlok_Holms_2009_SCR_-_Titrashqip.part14.rar
https://rapidshare.com/files/350098837/Sherlok_Holms_2009_SCR_-_Titrashqip.part15.rar

Multiupload:

https://www.multiupload.com/Y9QEYD4ITV
https://www.multiupload.com/YYITLEX225
https://www.multiupload.com/Z8P3CZOUR7
https://www.multiupload.com/1SUIW8QZL1
https://www.multiupload.com/0GASVYNE3K
https://www.multiupload.com/VDLP9WC76G
https://www.multiupload.com/N0KVJCVOEV
https://www.multiupload.com/JQ3GQMQXFH
https://www.multiupload.com/T9K28QHYNO
https://www.multiupload.com/O546U7ND4O
https://www.multiupload.com/TE9VK86M2D
https://www.multiupload.com/0M1BDGKZ3A
https://www.multiupload.com/OUT1KQSFRL
https://www.multiupload.com/V0XJMRKEHY
https://www.multiupload.com/90UVB2UBXG

Password:titrashqip

faleminderit CoLd FiRe ben nje pun vertet te mir

Faleminderit dhe per kete film.

faleminderit eshte filem shum i bukur

Orphan - Jetimja (2009)
https://www.imdb.com/title/tt1148204/

Kualiteti: Dvdrip-aXXo
Drejtorë: Jaume Collet-Serra
Shkruajtën Skenarin: David Johnson & Alex Mace
Data e Dajles: 24 Korrik 2009
Lloji i Filmit: Horror, Triller
Luajnë: Vera Farmiga, Peter Sarsgaard, Isabelle Fuhrman, CCH Pounder, Jimmy Bennett
Kohëzgjatja: 123 minuta
Vendi: SHBA, Kanada, Gjermani, Franë
Gjuha: Anlgisht
Ngjyra: Me ngjyra
Titrat: Shqip
Përktheu dhe Përshtati: Uvejs Ahmeti | w3ssy |

//youtu.be/HPFQ8I04bvE

Rapidshare:

https://rapidshare.com/files/362464613/_Titra_Shqip__Orphan-Jetimja__2009_.part01.rar
https://rapidshare.com/files/362465144/_Titra_Shqip__Orphan-Jetimja__2009_.part02.rar
https://rapidshare.com/files/362465598/_Titra_Shqip__Orphan-Jetimja__2009_.part03.rar
https://rapidshare.com/files/362466117/_Titra_Shqip__Orphan-Jetimja__2009_.part04.rar
https://rapidshare.com/files/362453297/_Titra_Shqip__Orphan-Jetimja__2009_.part05.rar
https://rapidshare.com/files/362453405/_Titra_Shqip__Orphan-Jetimja__2009_.part06.rar
https://rapidshare.com/files/362453381/_Titra_Shqip__Orphan-Jetimja__2009_.part07.rar
https://rapidshare.com/files/362453512/_Titra_Shqip__Orphan-Jetimja__2009_.part08.rar
https://rapidshare.com/files/362453363/_Titra_Shqip__Orphan-Jetimja__2009_.part09.rar

Multiupload:

https://www.multiupload.com/7V0UWF4E7R
https://www.multiupload.com/L211X6OQJ8
https://www.multiupload.com/9RDS39XNJ0
https://www.multiupload.com/WSJAHKO2N6
https://www.multiupload.com/YNL5JHVJHF
https://www.multiupload.com/AOC9TOIR1Z
https://www.multiupload.com/7D9XOCNNLL
https://www.multiupload.com/SM4XN6RYXJ
https://www.multiupload.com/QGNL35COSZ

Dragonball Evolution DVDRip XviD-DoNE.Titra Shqip


[b]Lloji i filmit: Action | Adventure | Fantasy | Sci-Fi
Premiera Zyrtare : 10 April 2009
Rregjizor : James Wong
Shkrimtar : Ben Ramsey,Akira Toriyama
Aktore:Justin Chatwin, Yun-Fat Chow,Emmy Rossum, Jamie Chung,James Marsters, Joon Park,Eriko Tamura
Perktheu: [COLOR=DarkGreen][SIZE=5]CoLd FiRe™~8r4!n m3ch4n!c

[/b][/COLOR]

Permbajtja:
Personazhi kryesor eshte heroi Goku, nje luftetar sypatrembur qe mbron token nga sulmet e pareshtura te pushtuesve, qe kercenojne te sundojne dhe t emarrin kontrollin… gjera mistike, nga te cilat filmi merr dhe titullin e tij.
I bazuar ne te shumefamshmin manga komik ?Dragonball? eshte nje live action ,aventure terheqese e James Wong, rregjizor te filmave ?The One?, ?Shikoj vdekjen tende?, por dhe te episodeve ?X-Files?. Manga komik-un e krijoi Akira Toriyama, puna e te cilit nga best selling komik, u be video game dhe serial televiziv i shquar.
[/SIZE]

//youtu.be/-AAk7NRcwRE[u][b]Rapidshare:

  [/b][/u]
https://rapidshare.com/files/363183788/Filmi.part1.rar
https://rapidshare.com/files/363186814/Filmi.part2.rar
https://rapidshare.com/files/363189554/Filmi.part3.rar
https://rapidshare.com/files/363239502/Filmi.part4.rar
https://rapidshare.com/files/363239426/Filmi.part5.rar
https://rapidshare.com/files/363239902/Filmi.part6.rar
https://rapidshare.com/files/363214976/Filmi.part7.rar
https://rapidshare.com/files/363212197/Filmi.part8.rar

Multiupload:

https://www.multiupload.com/OZCF9XKE8P
https://www.multiupload.com/W3P030BM89
https://www.multiupload.com/9CNIBDK9E8
https://www.multiupload.com/RJZ4O567Q8
https://www.multiupload.com/D14M2ECGJW
https://www.multiupload.com/FI001NYAE6
https://www.multiupload.com/KGFFC388XJ
https://www.multiupload.com/Z0JUQZZMT5

I PAMPOSHTUR.Invictus 2009


27 vitet e burgimit kane kaluar tashme,apartiedi ka rene dhe Nelson Mandela (Morgan Freeman) zgjidhet si presidenti i pare ne Afriken e Jugut! Bota nuk eshte akoma gati ta pranoje kete ndryshim te ri dhe kete gjendje te re ku tashme liria e njeriut eshte e njejte per te gjithe…

[u][b]Titulli ne shqip : I Pamposhtur
Aktoret : Morgan Freeman, Matt Damon, Tony Kgoroge, Patrick Mofokeng, Matt Stern, Julian Lewis Jones
Regjia : Clint Eastwood
Skenari : John Carlin (book), Anthony Peckham (screenplay)
Lloji i filmit : Biografi, Drame
Prodhim i vitit : 2009
Kohezgjatja : 134
Ngjyrat : Me Ngjyra
Cilesia : Invictus 2009 AC3 DVDSCR XviD-NNC-PrisM
Zeri : 6 kanale Front: L C R, Surround: L R, LFE
Gjuha : Anglisht.
Titrat: Shqip.
Përktheu dhe titroi: [SIZE=6][COLOR=DarkGreen]8r4!n m3ch4n!c
IMDB Link :

www.imdb.com/title/tt1057500/

[/b][/u][/COLOR][/SIZE]

//youtu.be/E9Ovkye6lac
[u][b]Rapidshare:

[/b][/u]

https://rapidshare.com/files/363105338/I_Pamposhtur.2009.Titra_Shqip.part1.rar
https://rapidshare.com/files/363104226/I_Pamposhtur.2009.Titra_Shqip.part2.rar
https://rapidshare.com/files/363120971/I_Pamposhtur.2009.Titra_Shqip.part3.rar
https://rapidshare.com/files/363105818/I_Pamposhtur.2009.Titra_Shqip.part4.rar
https://rapidshare.com/files/362892011/I_Pamposhtur.2009.Titra_Shqip.part5.rar
https://rapidshare.com/files/362880804/I_Pamposhtur.2009.Titra_Shqip.part6.rar

Multiupload:

https://www.multiupload.com/SKZS6E47XL
https://www.multiupload.com/FTJUAQFLU2
https://www.multiupload.com/J4G3XO1SXR
https://www.multiupload.com/T2FZB4PACC
https://www.multiupload.com/H7HY1NUK14
https://www.multiupload.com/DKWAVRGNR2

Burimi: www.titrashqip.net

AGORA


Lloji i filmit
Aventurë Epike
Premiera zyrtare
09/10/09
Regjizori
Alejandro Abenabar
Skenari
Alejandro Abenabar,Mateo Hil
Aktoret
Rachel VAIS, Oskar Is-hakun, Max Minghella, Rupert Evans
Pershtatshmeria e filmit

I pershtatshem per moshen mbi 12 vjeq

Qeshtja
Historia na dergon ne Egjiptin e lashte kur ishte nen perandorine Romake, ne shekullin e 4"t te eres tone., ku astrologo-filozofja e Aleksandrise Ypatia,lufton qe te shpetoje diturite e mbedhura per shume vjet.Pakicat e Krishterta kane mbuluar rruget e Aleksandrise ne dhune, si rrjelloje do te filloje lufta civile…


CoLd FiRe™

//youtu.be/RbuEhwselE0


https://rapidshare.com/files/353683770/Agora_-_Titra_Shqip.part01.rar
https://rapidshare.com/files/353682769/Agora_-_Titra_Shqip.part02.rar
https://rapidshare.com/files/353694715/Agora_-_Titra_Shqip.part03.rar
https://rapidshare.com/files/353698905/Agora_-_Titra_Shqip.part04.rar
https://rapidshare.com/files/353707844/Agora_-_Titra_Shqip.part05.rar
https://rapidshare.com/files/353711824/Agora_-_Titra_Shqip.part06.rar
https://rapidshare.com/files/353726029/Agora_-_Titra_Shqip.part07.rar
https://rapidshare.com/files/353725441/Agora_-_Titra_Shqip.part08.rar
https://rapidshare.com/files/353734762/Agora_-_Titra_Shqip.part09.rar
https://rapidshare.com/files/353741265/Agora_-_Titra_Shqip.part10.rar
https://rapidshare.com/files/353739620/Agora_-_Titra_Shqip.part11.rar

Multiupload:

https://www.multiupload.com/YIHUW6A1OY
https://www.multiupload.com/NCH9PLPO96
https://www.multiupload.com/7Z5BU6EY24
https://www.multiupload.com/TOV3JB60AS
https://www.multiupload.com/R2XD6TDDUI
https://www.multiupload.com/MRUFAW02JQ
https://www.multiupload.com/EQ5FKFHK81
https://www.multiupload.com/RDOH9FADQM
https://www.multiupload.com/PVCD8LY2XG
https://www.multiupload.com/NTHOCK1GI0
https://www.multiupload.com/48LXGN7588

PASSWORD:titrashqip

Burimi: www.titrashqip.net

[Titra shqip]APPALOOSA (2008) DVDRip.XViD-PUKKA[By AlbWteaM™]

Lloji i filmit : Western
Ka bere debutin e pare : 3 October 2008 (USA)
Debuti DVD : E panjohur
Kualiteti: DVDRip.XViD

Koha e filmit: 1 ore e 55 minuta e 26 sek.
Titrat : Te bashkuara ne video.
IMDB votimet: 7.2/10 (4,956 vota)
Regjizori : Ed Harris
Shkuajti skenarin : Ed Harris
Aktore :Viggo Mortensen/Renee Zellweger/Jeremy Irons/Ed Harris/Lance Henriksen.
Perktheu : [AlbWteaM]
Pershtatja :
CoLd FiRe™

Pak fjale per filmin: Dy njerez te ligjit Duhet te mbledhin forcat te vendosin rregull ne qytetin e voge te Apaluses,ky fermeri Brank ka mbjellur frike mbi qytetaret,duke i vjedhur,ngacmuar grate e duke vrare ke i do qejfi.
Gjithcka fillon kur sherifi Xhak Beli shkon ne fermen e tij…

CD1

https://rapidshare.com/files/179542708/CD1.part1.rar
https://rapidshare.com/files/179546364/CD1.part2.rar
https://rapidshare.com/files/179550109/CD1.part3.rar
https://rapidshare.com/files/179553455/CD1.part4.rar
https://rapidshare.com/files/179556785/CD1.part5.rar
https://rapidshare.com/files/179560170/CD1.part6.rar
https://rapidshare.com/files/179563514/CD1.part7.rar
https://rapidshare.com/files/179564110/CD1.part8.rar


CD2


https://rapidshare.com/files/179728643/CD2.part1.rar
https://rapidshare.com/files/179734213/CD2.part2.rar
https://rapidshare.com/files/179740010/CD2.part3.rar
https://rapidshare.com/files/179745433/CD2.part4.rar
https://rapidshare.com/files/179751044/CD2.part5.rar
https://rapidshare.com/files/179757803/CD2.part6.rar
https://rapidshare.com/files/179763731/CD2.part7.rar
https://rapidshare.com/files/179765046/CD2.part8.rar


www.albwzone.com

[Titra Shqip]The.Way.Of.War.2008.LiMiTED.DVDRip.XViD-iMMORTA.by AlbWteaM™


https://www.imdb.com/title/tt1133995/

//youtu.be/7-UC1mUgskMRapidshare:

https://rapidshare.com/files/201461877/The.Way.Of.Warby_AlbWteaM_.part1.rar
https://rapidshare.com/files/201465398/The.Way.Of.Warby_AlbWteaM_.part2.rar
https://rapidshare.com/files/201469524/The.Way.Of.Warby_AlbWteaM_.part3.rar
https://rapidshare.com/files/201473559/The.Way.Of.Warby_AlbWteaM_.part4.rar
https://rapidshare.com/files/201477262/The.Way.Of.Warby_AlbWteaM_.part5.rar
https://rapidshare.com/files/201481058/The.Way.Of.Warby_AlbWteaM_.part6.rar
https://rapidshare.com/files/201484852/The.Way.Of.Warby_AlbWteaM_.part7.rar
https://rapidshare.com/files/201485861/The.Way.Of.Warby_AlbWteaM_.part8.rar


[COLOR=DarkSlateGray]Mediafire:
[/COLOR]

https://www.mediafire.com/download.php?qrdmwnxwzzm
https://www.mediafire.com/download.php?zjyeinl1ttq
https://www.mediafire.com/download.php?gm2txujmmqt
https://www.mediafire.com/download.php?wznzyzz35iu
https://www.mediafire.com/download.php?tgcumrg52zj
https://www.mediafire.com/download.php?0gyy3fy2ony
https://www.mediafire.com/download.php?lzhdvtejmnw
https://www.mediafire.com/download.php?ddmdtznlnny

www.albwzone.com

https://www.imdb.com/title/tt0804540/

Drejtues: Gérard Krawczyk
Premiera: 14 shkurt 2007
Lloji: Action | Comedy
Kohezgjatja:91 min
Vendxhirimet: France

Nje kriminel nga Belgjika, kerkohej ne gjithe Europen per krimet e tij, eshte ne departamentin e policise se Marseies te vezhohet per pak kohe deri sa te transferohet ne Kongo. Émilien (Frédéric Diefenthal) me mendjeprehtesine e tij largohet. Mbas ketyre ngjarjeve, ai takohet si me fat me mikun e tij Daniel (Samy Naceri) duke e ndihmuar nje tjeter here me vendndodhjen e kriminelit, duke marre perseri punen e vjeter te shoferit te taksise…

Perktheu: AnDi Shehu
Redaktoi dhe ngarkoi: Arian-Alb


https://rapidshare.com/files/251168027/Taxi.4.2007.DVDRip.XviD-FxM_wWw.AlbwZone.com.part1.rar 
https://rapidshare.com/files/251173896/Taxi.4.2007.DVDRip.XviD-FxM_wWw.AlbwZone.com.part2.rar 
https://rapidshare.com/files/251179008/Taxi.4.2007.DVDRip.XviD-FxM_wWw.AlbwZone.com.part3.rar 
https://rapidshare.com/files/251431019/Taxi.4.2007.DVDRip.XviD-FxM_wWw.AlbwZone.com.part4.rar 
https://rapidshare.com/files/251436441/Taxi.4.2007.DVDRip.XviD-FxM_wWw.AlbwZone.com.part5.rar 
https://rapidshare.com/files/251441493/Taxi.4.2007.DVDRip.XviD-FxM_wWw.AlbwZone.com.part6.rar 
https://rapidshare.com/files/251447064/Taxi.4.2007.DVDRip.XviD-FxM_wWw.AlbwZone.com.part7.rar 
https://rapidshare.com/files/251447079/Taxi.4.2007.DVDRip.XviD-FxM_wWw.AlbwZone.com.part8.rar

www.albwzone.com

[Titra Shqip] Pantera Roze 2 -The Pink Panther 2 (2009) DVDRip XviD-AWZ

[LIST]
[li]Lloji i filmit: Aventure | Comedy [/li]
[li]Regjizori: Harald Zwart [/li]
[li]Skenari: Michael Veber, Steve Martino [/li]
[li]Aktoret: ANTI Garcia, Jean Renos, Alfred Molina, Steve Martin, AISGOUARIA Rai, John KLIZ, Emily Mortimer, LILI TOMLIN, CHARALNT ZVART [/li]
[li]Release date (US): 06/02/09 [/li]
[li]Votat: 4.8/10 ()[/li]
[li]Vendi i prodhimit: USA [/li]
[li]Cilesia: Dvdrip Awz[/li]
[li]Madhesia e filmit: 350 mb.[/li]
[li]Kohezgjatja:01:32:00[/li]
[li]Përktheu:CoLd FiRe™~8r4!n m3ch4n!c[/li]

[b]CoLd FiRe™~8r4!n m3ch4n!c/B]

VETEM PER[/SIZE] Albwzone

https://www.imdb.com/title/tt0838232/

Pak fjalë për filmin:
Sikueli i suksesit boteror ‘Pantera Roze’ i 2006, e gjen perseri Steve Martin ne rolin e sypatremburit plus gafaxhiut Francez, Inspektorit Kluzo.Kur zhduken thesare pasurie te pacmuara nga e gjithe bota, dhe ndermjet tyre dhe diamandi i famshem «Pantera Roze», krijohet nje rrjet nderkombetar detektivash me mision te gjendet hajduti dhe te kthehen ato qe jane vjedhur. Shefi Inspektor Dreifus( John KLIZ) do detyrohet te perfshije dhe Kluzo-n ne skuader, dhe ai me rradhen e tij do kerkoje ndihmenga kolegu i tij Pondon (Jean Renos) por dhe objekti i epshit te tij, Nikol (Emily Mortimer). Ne perpjekjen e gjetjes se autoreve te vjedhjes, qe zhvillohet ne Paris dhe Rome,do perfshihen gjithashtu dhe ANTI Garcia, Jean Renos, Alfred Molina, Steve Martin, AISGOUARIA Rai, John KLIZ, Emily Mortimer, LILI TOMLIN, dhe ylli i bukur i Bollywood-it dhe ish Mis Bota AISGOUARIA Rai Bachan.

//youtu.be/pSTaJysUZxc
[CENTER]


[u][b]Rapidshare Links:

[/b][/u]

https://rapidshare.com/files/244071906/The_Pink_Panther_2_REAL_DVDRip_XviD-Albwzone.part1.rar
https://rapidshare.com/files/244077821/The_Pink_Panther_2_REAL_DVDRip_XviD-Albwzone.part2.rar
https://rapidshare.com/files/244083772/The_Pink_Panther_2_REAL_DVDRip_XviD-Albwzone.part3.rar
https://rapidshare.com/files/244086148/The_Pink_Panther_2_REAL_DVDRip_XviD-Albwzone.part4.rar

Megauplod Links:

https://www.megaupload.com/?d=TJXJ344C
https://www.megaupload.com/?d=6N2UJ5KM
https://www.megaupload.com/?d=YFK0HUP0
https://www.megaupload.com/?d=13KAF362

Mediafire Links:

https://www.mediafire.com/file/nyzdkrginqu/The_Pink_Panther_2_REAL_DVDRip_XviD-Albwzone.part1.rar
https://www.mediafire.com/file/zjmn1hxlecd/The_Pink_Panther_2_REAL_DVDRip_XviD-Albwzone.part2.rar
https://www.mediafire.com/file/z2rjtmwzc1u/The_Pink_Panther_2_REAL_DVDRip_XviD-Albwzone.part3.rar
https://www.mediafire.com/file/ddwmnwtnw5z/The_Pink_Panther_2_REAL_DVDRip_XviD-Albwzone.part4.rar

www.albwzone.com

Kategoria me Filma të Huaj dhe Titra në Shqip.

Titrat ne shqip mundësohen nga Titrashqip.net


Punisher.War.Zone.(2008).BDRip.XviD.by AlbWteaM


Tipi i filmit:Aksion, policor, dramatik.
Dita e pare shfaqjes: 5/12/2008 (USA)
Albwzone.com : 21/12/2008
Skenari : Lexi Alexander
Skenar shkruesit : Matt Holloway, Art Marcum, Nick Santora, Kurt Sutter
Aktoret:
Julie Benz, Dominic West, Ray Stevenson, Dash Mihok, Doug Hutchison, Wayne Knight
Perkthyer nga:AlbwTeam
Faqja zyrtare poshte:

https://www.imdb.com/title/tt0450314/

Rreth filmit:Ish agjenti i FBI Frank Kastel(Ray Stevenson) vazhdon luften ndaj krimit.Kete here kur arrin ne Nju Jork per te ndaluar nje njeri te mafias i cili ka vendosur te marre pushtetin ne duart e tij…


https://www.mediafire.com/download.php?jyd2gtxkqzz
https://www.mediafire.com/download.php?wznomnfmn22
https://www.mediafire.com/download.php?oqymzjmz2jk
https://www.mediafire.com/download.php?ymm5kwwmilr
https://www.mediafire.com/download.php?u2rjnzz5nyw
https://www.mediafire.com/download.php?zkwj3zzmttm
https://www.mediafire.com/download.php?iznnzy2wmmd
https://www.mediafire.com/download.php?nyz2jml4liy

www.albwzone.com

[Titra Shqip]18.Year.Old.Virgin.DVDRip.by AlbWteaM™Lloji i filmit: Komedi
Premiera zyrtare: 20/1/2009
Rregjizor: Tamara Olson
Skenari: Naomi L. Selfman
Aktorë: Olivia Alaina May,Lauren Walsh,Todd Leigh,Dustin Harnish,Karmen Morales,Daniel Sykes
Gjuha e folur: Anglisht
Titrat: Shqip (Nga CoLd FiRe™ , 8r4!n m3ch4n!c )
Kohëzgjatja: 80 Minuta
Çështja:Keiti është një vajzë tradicionale.Nxënëse e mirë,me bursë me shume ëndrra dhe një dashuri të madhe për Raian Lambert që nga mosha parashkollore.
Ajo që i mungon është të bëjë hapin e madh që nga adoleshente të bëhet madhore.Ky hap ndonjëherë nuk është aq i lehtë sa duket.Kështu që, në festën e marrjes së diplomave nga Gjimnazi,do të bjerë dakort me shoqen e saj Rouz që të bëjë ç’është e mundur për të thyer virgjërinë e saj.
Rouz do ta ndihmojë por zgjedhjet e saj duket gjithmonë e më shumë ‘kërkuese’.Kur Spenser i dashuruar me Keitin,do ofrohet ta nxjerri nga vendi i vështirë që ndodhet,gjërat bëhen akoma më të turbullta.

IMDB Link:

https://www.imdb.com/title/tt1294969/

[b]

Trejlër:[/b]

//youtu.be/Y2aoAGWw0AsMediafire:

https://www.mediafire.com/download.php?tyxjx2mw2jm
https://www.mediafire.com/download.php?m5wrnnoylux
https://www.mediafire.com/download.php?zznmn2dwzlc
https://www.mediafire.com/download.php?mgwjdzly04v
https://www.mediafire.com/download.php?zzmeniqx3mm
https://www.mediafire.com/download.php?x5wqmjmqz5d
https://www.mediafire.com/download.php?3gmyzmeihdd
https://www.mediafire.com/download.php?3wndm4k1uiy

Rapidshare:

https://rapidshare.com/files/209204013/18_vjece_virgjereshe.DVDRip.by_AlbWteaM_E2_84_A2.part1.rar
https://rapidshare.com/files/209217182/18_vjece_virgjereshe.DVDRip.by_AlbWteaM_E2_84_A2.part2.rar
https://rapidshare.com/files/209215548/18_vjece_virgjereshe.DVDRip.by_AlbWteaM_E2_84_A2.part3.rar
https://rapidshare.com/files/209233280/18_vjece_virgjereshe.DVDRip.by_AlbWteaM_E2_84_A2.part4.rar
https://rapidshare.com/files/209248070/18_vjece_virgjereshe.DVDRip.by_AlbWteaM_E2_84_A2.part5.rar
https://rapidshare.com/files/209252525/18_vjece_virgjereshe.DVDRip.by_AlbWteaM_E2_84_A2.part6.rar
https://rapidshare.com/files/209259514/18_vjece_virgjereshe.DVDRip.by_AlbWteaM_E2_84_A2.part7.rar
https://rapidshare.com/files/209261748/18_vjece_virgjereshe.DVDRip.by_AlbWteaM_E2_84_A2.part8.rar

www.albwzone.com

Outlander.2008.DVDRip.XviD.by AlbWteaM™

Tipi i filmit:Aksion,Fantastiko-Shkencor
Dita e pare shfaqjes: 28 nentor 2008 USA

Albwzone.com : 07/02/2009
Regjizor :Howard McCain

Skenar shkruesit : Dirk Blackman
Aktoret: James Caviezel, Sophia Myles, Jack Huston, Ron Perlman, John Hurt
Perkthyer nga: CoLd FiRe™
Faqja zyrtare poshte:

https://www.imdb.com/title/tt0462465/

Reth filmit: Nje beteje epike nga regjizori i “I Zoti i Unazes”
Gjate nje beteje ndermjet ujesh,anija e Kainan (James Caviezel) perplaest ne nje breg skandinav.Kainan i mbijetoi perplasjes po se shpejti do kuptoje qe nuk ishte i vetmi.Edhe nje pasagjer tjeter ka shpetuar dhe pikerisht ai eshte nje Moorwen,nje kafshe e madhe e cila shkaterron gjithcka qe mendon se e kercenon.Dhe ndersa Moorwen vret gjithcka…

Trejler:

//youtu.be/EooVZcdv1HY

[u][b]Rapidshare links:

[/b][/u]

https://rapidshare.com/files/195134885/Outlander.2008.DVDRip.XviD.by_AlbWteaM_.part1.rar
https://rapidshare.com/files/195142041/Outlander.2008.DVDRip.XviD.by_AlbWteaM_.part2.rar
https://rapidshare.com/files/195148952/Outlander.2008.DVDRip.XviD.by_AlbWteaM_.part3.rar
https://rapidshare.com/files/195156203/Outlander.2008.DVDRip.XviD.by_AlbWteaM_.part4.rar
https://rapidshare.com/files/195163790/Outlander.2008.DVDRip.XviD.by_AlbWteaM_.part5.rar
https://rapidshare.com/files/195171042/Outlander.2008.DVDRip.XviD.by_AlbWteaM_.part6.rar
https://rapidshare.com/files/195178098/Outlander.2008.DVDRip.XviD.by_AlbWteaM_.part7.rar
https://rapidshare.com/files/195178933/Outlander.2008.DVDRip.XviD.by_AlbWteaM_.part8.rar

www.albwzone.com

[b]PERRALLAT E GJUMIT

BEDTIME STORIES[/b]

Lloji i filmit: Komedi, Imagjinate, Familjare
imdb: Bedtime Stories (2008)
Premiera: 24/12/2008
Premiera DVD : ?
Skenarist : Adam Shankman
Shkruajti skenarin : Matt Lopez, Tim Herlihy
Aktore :
Adam Sandler, Dana Goodman, Keri Russell, Guy Pearce, Courteney Cox, Debbie Lee Carrington
Kualiteti:TELESYNC XviD
Kohezgjatja:1:28:48 MIN
Titrat:Te ngjitura ne video
Perkthimi:[COLOR=DimGray]Rainbow*
[/COLOR]

• Disa fjale per filmin:
Imagjinata dhe realiteti shtyhen me njera tjetren, kur Skiteri, punonjes i hotelin, pranon te mbaje dy femijet e motres se tij per nje jave, ne menyre qe ta ndihmoje. Qe te mbante niperit e tij te qete, devijon tek perrallat dhe keshtu hap pa dashur porten e imagjinates se tyre te pa fre.Cdo histori e tij vjen nga bota imagjinatash te ndryshme, duke na derguar ne pafundesite e hapesires, ne perendimin e eger,ne madheshtine e Greqise se lashte dhe ne boten magjike te Evropes mesdhetare. Por femijet jane ata ama qe do qeshin te fundit ndersa ndodhite ne perralla behen me nje menyre magjike te verteta ne jeten reale te dajes se tyre, sigurisht me caste tmerresisht humoristike.


RAINBOW*
VETEM PER WWW.ALBWZONE.COM


YouTube - Bedtime Stories - OFFICIAL MOVIE TRAILER
https://rapidshare.com/files/181570468/_shqip_Bedtime_Stories_2008_TELESYNC-by_albwteam.part01.rar
https://rapidshare.com/files/181577167/_shqip_Bedtime_Stories_2008_TELESYNC-by_albwteam.part02.rar
https://rapidshare.com/files/181581313/_shqip_Bedtime_Stories_2008_TELESYNC-by_albwteam.part03.rar
https://rapidshare.com/files/181585293/_shqip_Bedtime_Stories_2008_TELESYNC-by_albwteam.part04.rar
https://rapidshare.com/files/181588989/_shqip_Bedtime_Stories_2008_TELESYNC-by_albwteam.part05.rar
https://rapidshare.com/files/181592409/_shqip_Bedtime_Stories_2008_TELESYNC-by_albwteam.part06.rar
https://rapidshare.com/files/181595781/_shqip_Bedtime_Stories_2008_TELESYNC-by_albwteam.part07.rar
https://rapidshare.com/files/181600391/_shqip_Bedtime_Stories_2008_TELESYNC-by_albwteam.part08.rar
https://rapidshare.com/files/181597030/_shqip_Bedtime_Stories_2008_TELESYNC-by_albwteam.part09.rar

www.albwzone.com