Firefox: Kartela e shkarkimeve ne Firefox

Dhe pse vendi default i paracaktuar i skedareve kur shkarkon nje file nga interneti duke perdorur Firefox eshte ai Desktop, ndonjeher kjo sjell nje kaos te vertet kur shpeton me shume se 1 file. Gjen nje ekran te mbushur me file dhe kartela te ndryshme.

Si ta ndrojme kete lokacion?
Shkoni tek Mjete,(Took) ->Mundesi (Options)

tek tabela qe do dali shkoni tek tab Kryesore (Main) si ne fig;

Nen Shkarkime kliko Shfleto dhe ne pop up qe do hapet klikoni mbi nje kartele qe deshironi te shpetoni skedaret e zbritur nga interneti.

(per lirenti.com © Renix )