Firmat ne forum

kerkesa x Altinin.

mund te perdoresh kodin

https://img339.imageshack.us/img339/3876/firmacr9.jpg

gjithe te mirat

O Altin, tani duhet qe te na besh nje xhiro, se z’ben! :lol:

Skam goma :lol: :lol:

Qyqa, mor djal, smund ti thuash jo nje vajze, edhe pa goma duhet te pranojshe, e bejm si Flinstones, ti i jep me kembe nga poshte… dhe une rahat rahat, si pasegjere…!:lol:

Gento ja ku e ke

https://img119.imageshack.us/img119/64/gentiro5.gif

Faleminderit Reno
:slight_smile: :slight_smile: :slight_smile:

reno me boj dhe mua nje si kjo e gentit nqs ka mundesi!

vetem te emri veje KristiMCS