Fitoni 100 Euro!

Fitoni 100 Euro, duke na rekomanduar!

Si funksionon?
Ju i tregoni nje shoku tuaj mbi faqen www.lirenti.com shoku juaj na kontakton dhe na tregon se ju e kishit rekomanduar!

Sa fiton?
Deri ne 20% te lekeve qe shoku juaj do te shpenzoj! Per nje minimum prej 100 Euro.

Si bëhet pagesa?
Pagesa behet ne llogarin tuaj elektronike Paypal.

Kush mund të marrë pjese?
Te gjithe anetaret e rregjistruar te forumit jane te mirepritur.

Kisha nje pyetje tjeter per te bere?
Na shkruani ne email.


Mundësuar nga LIRENTI.com © Network 2008

Mua me reokmandoi silva per te hyre ketu. dhe me duket website interesant mete vertete. :slight_smile: :smiley:

Aq interesant moj @Djana sa vetem nje postim ke bere dhe nuk je dukur me e gjalle. :smiley:

Kane kaluar mbi 10 vjet nga postimi Djanes, çudi qe solle interes per kete postim :slight_smile:
KLM

Nuk po e kuptojme se kush eshte me interesante ketu, Djana apo 100 Eurot?

Më terhoqi vëmendjen titulli dhe mu duk interesant komenti i saj pastaj. Por si perfundim i fitoj njeri këto?