"Flokët e Ëngjëllit"

“Flokët e Ëngjëllit” është një fenomen i rrallë i natyrës, i cili deri tani ka sfiduar çdo shpjegim. Ai është i përbërë nga fije mëndafshi që lëshohen në tokë, por nëse përpiqesh t′i prekësh, do të zhduken përpara syve tuaj.

Është një fenomen i njohur në të gjithë botën dhe është kryesisht i përhapur në Amerikën e Veriut, Zelandën e Re, Australi dhe në Evropën Perëndimore.

Nuk ka asnjë dëshmi të njohur se çfarë e shkakton këtë substancë ose nga çfarë është e përbërë. Spekulimet janë se ato krijohen nga merimangat ose një lloj tjetër insekti të ngjashëm me to, madje shpesh i kanë lidhur edhe me vëzhgimin e UFO-ve. Për shkak të natyrës së ndjeshme që kanë, ka qënë e pamundur për t′i mbledhur dhe për t′i analizuar, pasi çdo lloj kontakti me to, do të shkatërronte përbërjen e tyre.

Faleminderit per informacionin . :slight_smile:

paskan fillu me i rene floket edhe engjejve nga stresi…:P…

me thoni cf shampo te perdor un e shkreta :frowning: :gjer: :stuck_out_tongue:

dukuri sh te cuditshme po ndodhin kto koh :expressionless:

me verte shume te cuditeshme …