FORCA JUVENTUS

HAJDENI O JUVENTINA NGADO DHE KUDO QE JENI.

Anullim loje! Nuk quhet!

Keta qe vetem me albitra fitojne 8O 8O

Po pra. dhe bejne si trima!

Jo forca Juve por Forca Moxhi

hahaha ju gjithmon akoheni ec e bjerini topit e mos boni llafe

he se te palarat i lau vjet, por ka akoma se dhe te denimi i mbajten me hater, kishte per te kaluar ne seri 2c por i dhane vetem 1 vit ne B. hhmmm

gjithesesi rossoneri siamo noi… … ma … siete voi :smiley:

napoli 3- juve 1 :stuck_out_tongue: :twisted:

BRAVO NAPOLI Poligrafiks JUVJA cpati aksident

Napoli 3 : 1 Juventus :lol: :lol: :lol:

po bollni mer ju i neshje humbem ne e mani si konge shikoni veten qe po humbin per dite :lol:

Ta rrihte Napoli Juventusin nuk ma merrte mendja…

Te ngodhur :lol: :lol:

8O 8O

ne emer te popullit juventusi denohet me vdekje :stuck_out_tongue:

avash ti moj avash :lol:

1 ME ZERO POLIGRAFISTI :stuck_out_tongue:

un se di me ke luan kjo me thote 1 me 0 :lol:

[quote=Altin111";p="15968]

8O 8O[/quote]

:lol: :lol: :lol:

Te dyve i ka dale boja! Shifeni pak te fotot! :lol: :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol:

juventusit nuk mahet mo do e fitoi serin A se ska kush e nalo :punk: :punk: