Formula 1- Pjese nga gara te ndryshme

Ketu do te ndaj me ju disa nga Grand Prix te historise se Formula 1.

1973 Round 11: Nurburgring, Germany (5/8/73)

[b]Gjatesia prej 22,810 km e Nordschleife ne Nurburgring, eshte me e veshtira, me kerkuesja dhe me e rrezikshmja piste e botes!
Jackie Stewart, e quante ate ‘‘Ferri i gjelber’’ dhe pohonte se nuk e kishte ngare kurre njevendeshin e tij 100%. Rruga perbehet nga 172 kthesa (hajde ti mbash mend), dhe ne te behej Grand Prix gjerman deri ne 1976, kur Niki Lauda, kishte ate aksidentin e tmerrshem qe per pak desh i kushtoi jeten.

Videoja e meposhtme eshte mjaft e rralle, nuk ka pershkrim te ndeshjes (degjohen vetem zhurmat natyrore).[/b]

https://rapidshare.com/files/128645148/GRMN_73.part01.rar
https://rapidshare.com/files/128650760/GRMN_73.part02.rar
https://rapidshare.com/files/128657073/GRMN_73.part03.rar
https://rapidshare.com/files/128667247/GRMN_73.part04.rar
https://rapidshare.com/files/128672334/GRMN_73.part05.rar
https://rapidshare.com/files/128678690/GRMN_73.part06.rar
https://rapidshare.com/files/128683817/GRMN_73.part07.rar
https://rapidshare.com/files/128689556/GRMN_73.part08.rar
https://rapidshare.com/files/128694874/GRMN_73.part09.rar
https://rapidshare.com/files/128734757/GRMN_73.part09.rar
https://rapidshare.com/files/128740010/GRMN_73.part10.rar
https://rapidshare.com/files/128745074/GRMN_73.part11.rar
https://rapidshare.com/files/128749565/GRMN_73.part12.rar
https://rapidshare.com/files/128753419/GRMN_73.part13.rar
https://rapidshare.com/files/128757987/GRMN_73.part14.rar
https://rapidshare.com/files/128761791/GRMN_73.part15.rar
https://rapidshare.com/files/128763306/GRMN_73.part16.rar

1985 Round 2: Estoril, Portugal (21/4/85)

Fitorja e pare historike e Ayrton Senna (Lotus-Renault) ne Formula 1, dhe ku tjeter, ne shi! Dhenia live nga BBC, dhe komentator Murray Walker dhe James Hunt!

https://rapidshare.com/files/129208781/PRTGL_85.part01.rar
https://rapidshare.com/files/129211939/PRTGL_85.part02.rar
https://rapidshare.com/files/129215213/PRTGL_85.part03.rar
https://rapidshare.com/files/129218500/PRTGL_85.part04.rar
https://rapidshare.com/files/129263484/PRTGL_85.part05.rar
https://rapidshare.com/files/129265836/PRTGL_85.part06.rar
https://rapidshare.com/files/129267953/PRTGL_85.part07.rar
https://rapidshare.com/files/129270143/PRTGL_85.part08.rar
https://rapidshare.com/files/129272398/PRTGL_85.part09.rar
https://rapidshare.com/files/129274409/PRTGL_85.part10.rar
https://rapidshare.com/files/129276375/PRTGL_85.part11.rar
https://rapidshare.com/files/129278646/PRTGL_85.part12.rar
https://rapidshare.com/files/129280611/PRTGL_85.part13.rar
https://rapidshare.com/files/129282519/PRTGL_85.part14.rar
https://rapidshare.com/files/129284498/PRTGL_85.part15.rar
https://rapidshare.com/files/129286408/PRTGL_85.part16.rar
https://rapidshare.com/files/129288190/PRTGL_85.part17.rar
https://rapidshare.com/files/129290093/PRTGL_85.part18.rar
https://rapidshare.com/files/129291968/PRTGL_85.part19.rar
https://rapidshare.com/files/129293748/PRTGL_85.part20.rar
https://rapidshare.com/files/129295582/PRTGL_85.part21.rar
https://rapidshare.com/files/129297618/PRTGL_85.part22.rar
https://rapidshare.com/files/129299439/PRTGL_85.part23.rar