Forumistat 2011

Foto 2011!

Në këtë tëmë jeni të lirë të vendosni fotot tuaja të fundit!

Fotot mund ti ngarkoni në [b]Albumin e forumit[/b]! Nëse nuk dini si krijohet një Album i Ri, mund të lexoni [b]këtë guidë[/b]!

Ide e mire majdi :slight_smile: po ti ku e ke foton tende?

Me e fundit qe kam eshte kjo ketu ne profil :smiley:

Le te shikojme dhe anetaret e tjere sa ndryshim kane nga [b]fotot e femijerise[/b]!!!

hahaha ca teme pff

keqe, mire, kripur, hidhur? Ka limona ne vlore?

qesharake ;)…si nuk la limona ne vlor , llaf esht ky ? njerzit e embel i han shum limonat :smiley:

Shume bukur ke dal tek kjo foto Reno,por dhe ai qe te ka marre te ka marre bukur ,dhe une do vendos nje foto te femijrise sot se jam i lire sot te kerkoj.