FOTO dhe Mesim si te formatizoni PC dhe si te instaloni Windows XP

Windows XP Professional

Komponentet e Rekomanduara për Windows XP Professional

Procesori 233 MHz minimumi
Rekomandohet 300 MHz
Memorja 64MB minimumi
Rekomandohet 128MB
Hard Disk 1.5GB hapësirë e zbrazët
Video Super VGA (800x600) ose më e lartë

Ndiqni hapat se si te formatizojme dhe instalojme windows xp ne pc:

Hapi 1:

Hapi 2:

Hapi 3:

Hapi 4:

Hapi 5:

Hapi 6:

Hapi 7:

Hapi 8:

Hapi 9:

Gjithe te mirat!