Foto Kuq e Zi!

Foto Kuq e zi teper te bukura!

Shume te bukura keto fotot :smiley:

:slight_smile:

:smiley:

:smiley:

:slight_smile:

Te bukura foto mima, po pse kaq te vogla?

Te bukura. Me pelqen dhe ky imazhi fundit :smiley: lool

reni imazhi i fundit te pelqeu, qenke sadomazokist ti?

Kombinimi, kuq e zi (dashuri) :smiley: . Sadomaz me raste :kerce:

Kombinim kuq e zi, sex, dashuri, fuqi… Kujdes Reni se e more per dhurate, ate “Kamxhikun”! :slight_smile:

Nuk do ishte keq!

U tha, u be!

Perdore me karar…! :lol:

hahahaha ore ju lart , nuk jemi tek erosi :smiley:

Emaus, keshtu i gjeta fotot te vogla , nuk zmadhoheshin …

:smiley:

:smiley: