Foto Kuq e Zi!

:smiley:
:smiley:

:)[attachment=0:1r4267hq]Zemra.gif[/attachment:1r4267hq]

:slight_smile:

:smiley:
shum shum shum shum shum shum shum te bukura sidomos ato zemrat … emaus dhe mima ju lumt …:slight_smile:

shum te bukura ,keto lulet e kuqe si ju vajzat e forumiit jan …:slight_smile:

Ketu jane dy foto me ngjyra qe i modifikova duke i kthyer ne Kuq e Zi dhe duke lene disa veçanti te ngjyrosura.

Si ishte:

Versioni Kuq e zi:

Nje imazh tjeter si ishte:

Versioni kuq e zi:

Ja dhe nje version pak me tonalitet:

[b]Bravo Reni,

For you baby[/b] :smiley:

bravo reno emaus mima :)…

:stuck_out_tongue: sa te bukura :ehi: