Foto nga Festa e Balonave!

Festa e balonave, e mbajtur ne nje nga qytetet tradicionale te Italise.

Do te shikoni balona me forma dhe ngjyra te ndryshme, fantazia e njeriut nuk ka te mbaruar.

Ja dhe disa imazhe mahnitese:

imazhe mahnitese shum te bukura

Shume te bukra qekan…Fantastike

shume te bukura :ciao:

Shume te bukura…
Me kujtohet vetja kur isha femije, dhe benim balona. Ato ishin me te bukura per nga rendesia, por keto jane te bukura nga paraqitja…:slight_smile: Mahnitese mund te them.

Po dhe mua mu kujtua vetja kur benim balona vite me pare :slight_smile: