Foto nga Festivali i punimeve prej akulli ne Lituani

Po fus disa foto fantastike nga Festivali i punime prej akulli qe u be ne Lituani para disa kohesh.

KLIKONI mbi figurat qe ti shihni te plota.

Keto foto i ka nxjerre dhe mi ka derguar nje mikja ime lituaneze.

Shijojini :wink:

Ja nje skulpture e bere me akull.

Ja edhe nje tjeter. KLIKO mbi figuren qe ta shohesh te plote.

Ja dhe nje femer e punuar me akull…

qenkan fantastike, sidomos kjo e fundit.

eshte gjynah qe keto vepra arti jane te perkohshme.

:slight_smile:

:smiley:

:slight_smile:

Teper artist. Ai qe ka talent duket, materiali ku punojne per keta nuk ben ndonje ndryshim. Shume bukur :ciao:

Mire e bone mi shefe! :smiley: Jane shume te bukura! :smiley: :smiley:

:slight_smile:

Epara, tek ky postimi me lart, shume e papame! :smiley:

Bravo artisteve , mrekulli te verteta :slight_smile:

Ja disa punime te tjera te mrekullueshme.

:o :o :o ueeeee sa te bukura keto fotot. bravo mjeshtra te vertete