Foto nga Forca e Sigurisë së KosovësForcat Ushtarake te Shqiperise !

Nuk bej krahasime, per mua jat te njejt


Brravo shume te organizuar,ia uroj qe sa me shpejte ne Nato dhe Kosova me keto trupa te perkushtuar.

Bo shum bukur si neper FIlma ata ne bor :smiley:

sa bukur ne foto!!

tfort po doken kta tKosoves :smiley:

per mua jane 1, 1 Shqipni Etnike eshte:)

Ah te shkretet ne,nuk na u nda rruga keqe me balte,ato oficerat e pare ,kepucet poshte gjithe balte:)

HAhha ku te vajten syt tek kepuca

po ashtu dhe ne perditshmeri

foto te bukura pergezime