Foto nga kengetaret tuaj te preferuar!

Dergoni foto nga kengetaret apo grupet tuaj muzikor te preferuar!

Nese keni veshtiresi si te vendosni nje foto, hidhini nje sy kesaj video!

Mbreti i ShqipHopit :slight_smile:

:zemer:

Veten time …

Jennifer Lopez

Perseri Jennifer Lopez:

Per mos ta lene vetem vjen Rihanna:

Dhe me pas dhe Beyonce:

De Andre

U2

Elisa

e The Beatles

´


Jennifer Lopez

J.Lo

Te ter ata me lart bejn pjes te kengetaret e mi te preferuar, sidomos ato te Erines:)

ja dhe disa te tjer

Qe ku o’ Meda per dashni :stuck_out_tongue:

sean paul

sean-paul-20060524-132303.jpg

photo_1323343948.jpg