Foto te bera nga qielli

Wow sa te bukura…si piktura

Flm Mima

:slight_smile:

Fantastike , bravo mima :duartrokas:

Ka foto te bukura, te bera nga qielli , por kam pare edhe me te bukurara. ato kishin diçka karakteristike qe edhe dora e mendja e njeriut nuk i imagjinon.

Vertet shume te bukura…

Shumë të bukura dhe tërheqëse.

vertet sh te bukura…

Flm , kuptohet nuk i kam bere une , hahahaha

ja dhe disa te tjera :slight_smile: