Foto te pa harrueshme !!

Keto foto jane te pa harrueshme…sepse jane fotot e fundit qe keta njerez kan bere ! …
Pamjet që shihni i përkasin provave të marra nga policia në vendngjarje të ndryshme tragjike.

:frowning:

dhe disa te tjera …

kto te fundit duken qe jane bere me photoshop! Ato lart them qe jane reale, shum tragjike :S

nuk e perjashtoj dhe mundesin qe te jen me photoshop disa prej tyre …

Disa jan montazh …