Foto te Rihanna ne plazh

Foto te Rihanna ne bikini

Nje trup te mbrekullueshem dhe nje buzeqeshje te embel! :dashuruar::slight_smile: cum e mil a dleqi :slight_smile:

eshte sh. e embel

o zot qa trupi t bukur i lumi chrisiii

Shum e bukur me pelqen shum

Je t`aime Rihanna
I loVe uu Rihanna
Te amo Rihanna
ich libe dich Rihanna

perr TYY jeTojj

:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

shum sweet :wink:

:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p

uuaaaaaaa po shenjat e dhunes se krissit ku jAN…:frowning: