Foto te Vipave me pare dhe tani

Disa foto qe tregojne si kane qena vipat kur kane qene te rinj dhe si jane tani.

wow,po te mos kishin fotot e tanishme per krah,nuk do ti njihja :slight_smile:

Nuk e di pse po me duket sikur George Clonney e paska patur ndryshe ngjyren e lekures, ndersa Will Smith sikur i paska patur veshet pak me te medha. :smiley:

Po pra George Clonney paska ndryshuar shume,si jevg paska qene…

haha shum te bukra kto fotot

shum te bukura