Fotografi te Koloseut (Colosseum) Rome

Disa fotografi te shkrepura tek Koleseu ne Rome.

I ke aplikuar gje efekt fotove ?

Kane goxha efekt jo pak! :slight_smile:

mbyllje drites ne kontur dhe pak ngjyre!

Ne photoshop apo mund ta besh ne Aparat ?

Perdor Lightroom!

Jo ne aparat mund te caktosh vetem sasin e drites ose bardhe e zi!

shum te bukura !

Sidomos kjo makina…

E ke par Canon 600 D mund te besh aplikimet direkt nga aparati ka disa efekte gati :slight_smile:

Post Production eshte bere i nevojshem i fotove dhe nga nje aparat smund te pretendosh shume sesa te shkrepesh nje foto plot drit!

Nuk mund te besh CROP, eleminosh nje shtylle apo tjeter! dhe pse un nuk jam zgjatur tek keto detaje!

Eleminimi i te gjithe fijeve ne foto!

Ajo eshte thjeshte nje filter i aplikuar si ne photoshop nje menyr e thjeshte dhe e shpejt , per ata qe duan foto te pasterta pa shum efekte

Do ishte me i bukur ta kishin ruajtur sic ka qene ne kohen e romakeve, ka qene kryevepra e lashtesise, por edhe tani nuk eshte keq