Fotografi të rralla: 35 pamje nga epoka e komunizmit në Shqipëri (Foto)

Realizmi Socialist duket si një realitet kaq i largët i parë sot. Përngjan me një ëndërr, e edhe me një makth për disa.
Fotot e mëposhtme dëshmojnë përditshmërinë rreth viteve ’70-’90, që kanë qenë edhe dy dekadat më të vështira për popullin dhe që sollën kolapsin e regjimit për shkak të mjerimit.

Per me shume foto, [b]klikoni ketu[/b]

sot po behet me keq se ne kohen e enverit i ngjanka shume ky i gjati enverit :smiley:

pse nuk po me duken te verteta keto foto…shume cilesore dhe me detaje duke pasur parasysh periudhen kur pretendohet te jene bere…ndoshta gaboj, po gjithsesi…

Nuk eshte me doemos qe ato te jene bere nga Shqiptaret (po ma merr mendja qe aty e lidhe ti)… Pervec kesaj, Shteti ka pasur mjete dhe “rezerva” pergjithcka! Populli ka vuajtur gjithmone, atehere dhe tash!

Foto te tilla mjerimi i gjen edhe sot,neper zonat e thella te malesise.