Fraza më e bukur, që keni lexuar apo degjuar?

Cila eshte fraza apo shprehja më e bukur, që keni lexuar, degjuar apo ju kane thene?

Perse shpirti i njeriut duhet te kulloje dhembje dhe jo sherim, urrejtje dhe jo dashuri, perse?
Po c’fare eshte ne fund te fundit jeta ne konceptin kohor… Nje rreze dielli ne nje shekull erresire. Atehere pse ma fshihni rrezen e diellit, sepse ne erresire isha para se te vija!

Life is an opportunity, benefit from it.
Life is beauty, admire it.
Life is a dream, realize it.
Life is a challenge, meet it.
Life is a duty, complete it.
Life is a game, play it.
Life is a promise, fulfill it.
Life is sorrow, overcome it.
Life is a song, sing it.
Life is a struggle, accept it.
Life is a tragedy, confront it.
Life is an adventure, dare it.
Life is luck, make it.
Life is too precious, do not destroy it.
Life is life, fight for it.”
― Mother Teresa

Buzëqeshja është si fasho, mbulon plagen por nuk e shëron…!!

Ndryshimi midis gjenialitetit dhe budallallëkut është se gjenialiteti ka limit.

‘‘Të pakta janë ato zemra që dëborës i vodhën ngjyrën…e të shumta ato që i vodhën ftohtësinë.’’