Ftesa për "Inbox by Gmail"

Çkemi! Siç edhe titulli thot, ketu mund te beni kerkesen per nje “invite” (ftese) per sherbimin e ri per E-Mail nga Google, Inbox. Mjafton qe te shkruani ne koment dhe ne do t’u dergojme ftesen ne E-Mail.

//youtu.be/bzNTjpUMOp4

A bën 1 ftesë për mua?

edhe un dua njeeeeeee

harrova ta cek qe duhet te keni Android ose iPhone per ta instaluar aplikacionin! Per ndryshe ftesa nuk mund te aktivizohet!

Ata qe marrin ftesën, duhet te ofrojnë nje ftes tjetër anëtarit me poshtë…pasi jane vetëm 3 ftesa per anetar!

:slight_smile:

mua sme jep mundesine te dergoj ftesa

ftesen e kame marre direkt nga google

mos e kane pezulluar provizorisht dergimin e invites ?

Pas 1 dite del opsioni i fteses! Por me duket se e ka hapur publike inbox Google!