Fustanet e Jennifer Lopez

Disa nga pozat qe ka bere Jennifer Lopez.

Sfilata vazhdon:

po i shtoj dhe kte foto , per ta lezetosur me shum temen :stuck_out_tongue:

Sa turp

ku esht turpi ?

Aty te xhami zmadhues

xhami zmadhues esht per te treguar rrudhat e J.L …asnje me teper !!