GaGa: Vibratori më bën të lumtur

Ylli i muzikës dance, Lady GaGa, ka zbuluar se vibratori ka zëvendësuar mashkullin në jetën e saj.
Sipas The Sun, këngëtarja ka thënë se ajo është shumë e ngarkuar me punë për të pasur një të dashur të përhershëm.

“Jam e vetmuar dhe jam e varur nga puna dhe jam shumë e vetmuar. Por ndjehem mirë. Unë dhe vibratori im jemi shumë të lumtur”, citohet të ketë thënë këngëtarja.

Lady GaGa më herët ka thënë se ajo kurrë nuk do të mendojë të martohet.

Eshte dhe femer e mire :smiley: