Genta imiton Rihannen me grim

Temave qe tashme jane bere te zakonshme per kopjimin e kengeve, muzikes dhe veshjes se vipave te huaj nga estrada jone ka filluar t’i bashkengjitet edhe imitimi ne pamje. Ne foto shohim Genten me grimin e njejte sikurse te Rihannes.