Gezuar 1 Majin festen e punetoreve.

[b]Festa e punetoreve ne ditet tona e ka humbur kuptimin e saj dhe nuk festohet me si me pare. Me krizen qe po kalon bota kohet e fundit kjo feste manifestohet me shume me protesta dhe kryengritje neper rruge per shkak te papunesise dhe rrogave te uleta.

Me kete rast u uroj te gjitheve kudo por ne vecanti shqiptareve te papune te punesohen se shpejti dhe gjithe te tjereve qe e kujtojne dhe e festojne kete feste :

Gezuar 1 Majin![/b]

Ja dhe dicka nga e kaluara :slight_smile:

Ju uroj te gjithe punetoreve Gezuar 1 MAJIN

Gezuar 1 Maj-in

Emaus, kan ikur ato kohet e parakalimeve (siç me kane treguar) disa qe i kane perjetuar duhet te kene dhe nostalgji!

Gezuar, Gezuar 1 Majin