Gezuar 2011

GEZUAR DHE PER SHUME VJET!

Edhe pse me vonese, por iu uroj nga zemra per nje vit te gezuar dhe me shume fat e dashuri!

falemnderit gezuar edhe ti :slight_smile:

Gezuar ardona dhe te gjithe, mbaresi ky vit!

Pak me vonese …thone qe kemi deri ne fund te muajit per te uruar :smiley:

Gezuar pra, gjithe te mirat per ju dhe familjet e juaj :slight_smile:

Qofte dhe per ty nje viti i mbare Mima, Gezuar!

Gezuar se po vjen shkurti :stuck_out_tongue:

:lule: Po mire, urim eshte nuk eshte plumb proteste… ahahaha, bej shaka, po une e kam thene se eshte me vonese. Por, nejse, shqiptarit shendet t’i thuash, 'plac" i duket

Iu dua shume, gjithsesi!

:oE praaaaa, edhe une keshtu mendova qe eshte brenda muajit, por …:o me thane se erdhi shkurti