Gezuar 8 Marsin! - Dita e Gruas

Urime 8 marsin ditën ndërkombëtare të nënave.

Në këtë rast dua t’ju përshëndes dhe urojë të gjitha nënave dhe motrave shqiptare festën e 8 marsit, ju uroj fat e lumturi në jetë.
Ju uroj që në asnjë moment t’ju mos nënshtroheni padrejtësive që do të hasni në jetë në të gjitha rrugët e jetës dhe gjithmon dalshi fitimtare në punë dhe në drejtësi.

Gezuar festen Nena ime e dashur. Te puth varrin tend !

Vetem ti me ke thene te verteten ne kete jete! Vetem ti dije te duash!


8 Marsi njihet si “Dita e Gruas”, në të gjithë Botën. Madje në shtete të ndryshme kjo ditë festohet si festë kombëtare. Kjo ditë shërben jo vetëm për bashkimin e grave pa dallim feje, race, kulture, gjuhe dhe prejardhjeje, por dhe për të kujtuar përpjekjet për barazi, paqe, drejtësi dhe ndërtim në gati 9të dekada.

Gezuar Festen e 8 Marsit!

per te gjitha nenat ne kete forum…Gezuar

Gezuar 8 Marsin

Ju uroj te gjith Nenave ne forum Gezuar 8 Marsin

I Uroj Te Gjithe Grave Dhe Nenave Gezuar 8 Marsin

Gezuar 8 Marsin te gjithave!