Gezuar 8 Marsin Nena te dashura!...

Ju uroj gjithe nenave ne bote ta Gezojne festen e tyre…

Gezuar te gjitha Nenave dhe Femrave festen 8 Marsit!

Sa me shume dashuri,qetesi,lumturi ne zemrat tuaja!

Percjell urime shume te perzemreta per ju!

Edhe njehere Gezuar Gezuar…!

imagesCA6C5VID.jpg

“M” is for the million things she gave me,
“O” means only that she’s O so Beautiful,
“T” is for the tears she shed to save me,
“H” is for her heart of purest gold;
“E” is for her eyes, with love-light shining,
“R” means right, and right she’ll always be,

Put them all together, they spell “MOTHER,”
A word that means the world to me.

Howard Johnson (c. 1915)

Urime 8 Marsin te gjitha nenave ne bote :slight_smile:

Gezuar 8 marsin te gjitha nenave…!
kjo dit eshte e tyre dhe pse ato meritojn qe cdo dit ta ken fest…!!!

Gezuar per gjith nenat…:slight_smile:

Gëzuar 8 Marsin

Ju Urojmë gjitha nënat në botë, shumë lumturi për zemrat e tyre !
Anë e mbane botës ku ato jetojnë e punojne dhe edukojne fëmijet e tyre me frymen e dashurisë për njëri tjetrin e për vëndin e gjuhën e pastër shqipe.

Të nderuara nëna, motra e gra shqiptare, Gëzuar 8 Marsin, festen tuaj.
Mbretërroftë paqja, lumturia e harmonia gjithmonë në shtëpitë dhe zemrat tuaja…

Stafi www.lirenti.com

Urime 8 marsi! :lule::lule::lule:

GEZUAR 8 MARSIN !! :lule: :lule: