Gezuar 8 Marsin Nenave dhe Femrave Shqipetare!

Uroj te gjitha nenave GEZUAR festen e 8-Marsit. Faleminderit per te gjithe ngrohjen dhe fjalet e embla. :zemer: :zemer:

Faleminderit Reni.

Uroj nga zemra mamin tim. Faleminderit per gjithcka me ke dhene. :lule:

Uroj nga zemra te gjitha grate dhe nenat kudo ku ndodhen ne bote. :lule:

Gezuar festen grave ne te gjithe boten!

dhe une i uroj gjithe nenave shqiptare dhe madje nenave te forumit gjithashtu festen e 8 marsit !! :slight_smile:

Gezuar 8 Marsin Nenave dhe Femrave Shqiptare!

gzuar 8 marsin nenave

[highlight=#FF8000:2fmk02dn][b]Gezuar 8 marsin, te gjitha femrava… por me shume atyre femrave qe c’do dite bertasin ne heshtje, atyre qe nuk mund te jetojne feminilitetin e tyre, dhe femrave qe dedikojne jeten e tyre familjes!!!

*Gezuar *Gezuar Gezuar[/b][/highlight:2fmk02dn]

Gezuar , Gezuar 8 Marsin te gjitha Femrave ne ket bote

:lule: :lule:

se harrova qe pare :smiley: :akullore:

Ju falenderoj te gjitheve per urimin dhe une me radhen time ju uroj te gjithave: GEZUAR! Qofshi te lumtura kurdohere!

Gezuar 8 Marsin te gjithe grave anembane globit.