Gezuar ditelindejen Kliton

kliton te uroj gezuar ditelindjen edhe 100 vite te tjera…

gezuar dhe u befshe 100 viec dhe dite sa me te bukura :ciao:

gezuar edhe 100 vjec ja kalofsh mir

Vertet tani e pash dhe une!!!

Gezuar ditelindjen Kliton, u befsh dhe 100 vjeç. Tu plotesofshin te gjitha deshirat!!!

na fal per vonesen :slight_smile:

gezuar ditelndjen .edhe 100 te tjera:ciao:

sa me shum fat e lek…se harrova me e shkruajtur ne mesazhin e pare…

000000 Kliton Urime Urimee i befshe edhe 100 vjeq e u befsh Plak me mjekerr :smiley:
Paq fat lumturi ne qdo aspekt te jetes

Shume urime per ty
Shume urime per tyy
Shume urime per Klitooonnn
Shume urimeee peerr tyyyyyyyyy :present:
Hajt dhe 100 Kliton

gezuar datlindjen i bafsh edhe 100 vjet tjera gezim dhe lumturi ne jet

klitono une tani e pash se paradite nuk kam qene ne net.

Edhe 100 vjec plako.
Kalofsh vite sa me te bukura ne jeten tende. GEZUAR

Urime urime Kliton ditelindjen i befsh edhe 100 te tjera

hajde edhe 100, megjithse s’ke c’i do aq shume :stuck_out_tongue:


.
.
.
..
.
.
.
.
.
…*.

Faliminderit Shume Shume te Gjithve Per Urimet:::

Pini Cfare Te Doni…:smiley:

Me vonese une, Kliton 100 vjet dhe cte do zemra, gjithcka te bukur ne jete

Faleminderit Kuklla…

o kliton po ato pijet po ikin shum shpejte dhe nnuk po zgjedh dot hahahhaa gesuar ditlindjen kliton

Gezuar ditelindjen Klitono, edhe 100 vite te tjera, un per vete e zgjodha pijen time :smiley:

Edhe 100 vjec!!! Shpresoj te te realizohen te gjitha deshirat.
Happyyyyyy BirthDayyy

Prandaj pra e kam vene ate qe ikin shpejt qe mos te merrni nga dy vetem nje se nuk dalin…:smiley:

[b][u]

Faleminderit shume per urimet MAJDI Klevi88 dhe Girl08[/u][/b]

hahahe bukur kjo edhe njehere gezuar ditlindjen 100 vjec