Gezuar Ditelindjen aldo24

Aldo Gezuar ditelindjen u befsh dhe 100 vjec te tjera fat dhe lumturi ne cdo aspekt te jetes Gezuar!..

Urime Urime i gzofsh edhe 1oo aldo

Urime aldo edhe 100 vite…

gezuare aldo dhe 100 viece dhe dite sa me bukura :ciao:

Dhe 100 Vjeç aldo, kalofsh sa me bukur kete fest

u befsh 100 vjec aldo te uroj fat ne jete dhe kudo qe te shkosh

Aldo qenka duke festuar me duket se nuk po behet i gjalle. :smiley:
Edhe 100 vjec Aldo

Gezaur ditelindjen dhe 100 te tjera!

Ke te drejte Erlind isha duke festuar dje prandaj nk ju ktheva pergjigje.

SH faleminderit te gjitheve per urimin.

100 vjec aldo …pak si me vones po me mir von se sa kurr

Gezuar ditelindjen Aldo dhe u befsh sa te duash!

ps. me fal per vonesen:(