Gezuar ditelindjen anetareve qe festojne ne date 31 Dhjetor


Anetaret qe kane ditelindjen sot jane:

sabri (49), fatmirkoloshi (41), drenusha (41), Halili (40), belastela (39), andreat, Togeri (38 ), blendi_24 (29), buona_sera (29), dospatamaster (29), classico_007 (29), silverbirdmoon (29), sajmircepa (29), zulfidauti (29), ani_pipiruqi (29), piceri.magelani (29), erblin_jc (29), lita_245 (29), rocknrido (29), kristi-pa (29), aldo_salted (29), besim.osmani (29), djosif (29), vito-cor-l (29), m_alili (29), joni-0800 (29), valoni09 (29), besnikzeza (29), Xhed (29), hamidb3 (29), une dhe ti (29), piratebay (29), rubitilainva (29), mesazhe (29), njani00 (29), sami712 (29), desperadoo, mekaniku (27), ciroi82 (27), Deniss (27), edona (25), ajla (23), ar123 (21), koala (20), cyrih (19), endy

Te gjithe anetareve qe bashke me nderrimin e viteve festojne dhe ditelindjen e tyre ju urojme:

Gezuar ditelindjen dhe qofte ky vit, nje vit realizimesh enderrash dhe deshirash!

Qenkan goxha …:smiley:
Gezuar datelindjen dhe gjithe te mirat per ju :slight_smile:

Vertet sa shume qenkan! Uroj mos tia ken futur kot :slight_smile: gjithesesi Urime te gjitheve!

Urime Te Gjithve Dhe Nga 100 Vjec U Befshit, Se Qekan i Tuf Me Date 1 Janar…

Urime te gjithve ,qenkan shum ;;:d