*Gezuar Ditelindjen Anna!*

[b]GEZUAR DITELINDJEN ANNA!

EDHE 100 VITE TE TJERA![/b]

Urime Anna Tres bon anniversaire !!!
Gezuar dhe 100 vjet plot lumturi … :pir: :perqafim:

Gezuar Ditelindjen Anna, u befsh dhe 100 Vjeçe, kalofsh sa me bukur vitet ne vazhdim. Urime Urime!

Anna gezuar e rrofsh sa malet, lumturi, e hare ne jete e familje

[b]Anna u befsh 100 - vjec.

Sa me shume fat dhe lumturi ne jeten tende.
[/b]


Gezuar!

GEZUAR ANNA, URIMET ME TE SINQERTA

[highlight=#FF0000:3cchluy7][b]Gezuar ditelindjen Anna!

Bekime te shumta ne cdo fushe te jetes![/b][/highlight:3cchluy7]

i falnderroj te gjithe ata qe me kane uruar ditelindjen. faleminderit shume jeni tegjithe te mbrekullueshem . :slight_smile:

Oopss pak me vones… Se tani e pash! Me mire von se kurr, [highlight=#FFFF00:fkd7b99l]Gezuar Dhe u Befsh 100, vetem lumturi te uroj ne jete! [/highlight:fkd7b99l]

[b]Edhe 100 te tjere lal! :slight_smile:

Shume urime nga une![/b]

hehehe thashe se me harrove se do te kisha vrare !!! lol flm shume daku
faleminderit dhe ti insomnia !!