Gezuar Ditelindjen Atit

Nje urim nga stafi web-it per atit qe sot ka 40-vjetorin

dhe 140Vjeç

Gezuar

Po ne qe nuk jemi te stafit nuk lejohet te urojme? :slight_smile:

Gezuar Ditelindjen atit dhe u befsh sa te doje e bardha zemer.

Konti :smiley:

[b]Gëzuar ditëlindjen Atit!

Shume bekime në jetë dhe çfarë të dojë zemra![/b]