Gezuar ditelindjen Aurel!

Te uroj vite te shumta te bekuara dhe suksese ne cdo aspekt te jetes!

Gezuar ditelindjen Aurel! Kalofsh sa me bukur!

Aurel gezuar ditelindjen…dhe plot vite te mbushura plot me bekime,

Gezuar Ditlindjen Aurel ja kalofsh mir !

FALEMINDERIT TE GJITHEVE PER URIMIET…:zemer::zemer::zemer:

Pak me vonese,por me mire vone se sa kurre!

Gezuar Aurel Dhe 100 Te Tjera!

[b]Edhe une ca me vonese …

Gezuar Aurel dhe shpresoj qe ja kalove bukur dje dhe me plot surpriza te bukura [/b]

shume shume faleminderit te gjitheve:zemer::zemer::zemer: